Interieuradvies en ontwerp

Voor elk soort interieuradvies kun je bij mij terecht, één kamer, een heel huis, kinderkamers of misschien een kantoorruimte of restaurant waar je maar geen raad mee weet. Ik help je graag!

Graag wil je je huis veranderen en meerdere ruimtes mogen (opnieuw) ingericht worden. Na een (kostenloos) intakegesprek werk ik jouw wensen uit tot een interieurplan. Dit gesprek is van belang om jouw wensen en smaak in te kunnen schatten. Wat is de functie van de ruimte? Welke sfeer moet de ruimte uitstralen? Van welke stijl houd je? Welke van uw huidige meubelen wil je meenemen in het advies? En wat is je budget? Dit laatste is van belang om een advies samen te stellen dat voor jou ook realiseerbaar is. Hier houden wij graag rekening mee.

Dit interieuradvies kan bestaan bestaat uit:

  • Plattegronden met indeling van de ruimte
  • Kleuren- en materialenplan (vloeren, raambekleding, stoffering, behang etc.)
  • Verlichtings- en armaturenplan
  • Moodboards met meubelplan en sfeerbeelden
  • Prijsindicatie

Als je wilt dan kunnen wij ook helpen bij de uitvoering van het interieurplan. Raambekleding, (her)stoffering, behangen, karpetten en accessoires verzorgen wij graag voor je. Voor de voorgestelde grote meubels en vloeren kun je terecht bij één van onze partners. Wij introduceren je daar graag en hiervoor ontvang je een boodschappenlijst.

Omdat de omvang van het advies per project verschilt ontvang je na het (kostenloze) intakegesprek een passende prijsopgave.

Prijs interieuradvies vanaf € 750,- excl. BTW.

Stylingadvies

Essentieel voor een interieur is styling. Hiermee geef je sfeer en wordt jouw huis een thuis. Zie het als een kleurplaat die nog ingekleurd moet worden.

Denk hierbij aan accessoires, behang, verlichting, karpetten, herstoffering van bestaande meubels en zelfs de juiste raambekleding.

Je hebt een nieuwe of een bestaande inrichting, maar zonder professionele hulp wordt het toch niet wat je bedoelt. Je zoekt je suf om de ontbrekende items bij elkaar te zoeken en het wil maar niet lukken.

Ik kom je graag helpen. Met elke ruimte die sfeer nodig heeft. Ik zet graag het puntje voor je op de i.

Na het intakegesprek maak ik een moodboard en adviseer ik je bijvoorbeeld over de ontbrekende raambekleding, accessoire gebruik, kleuren, behangen, materialen en meubels die ik als toevoeging aan jouw interieur bedacht heb. Daarnaast kan ik je adviseren bij het toepassen van de nog ontbrekende en juiste sfeerverlichting. Bij het ontwerp ontvang je een passende prijsindicatie.

Uiteraard voer ik de styling ook graag voor je uit en lever ik de juiste items om jouw huis te stylen en sfeer te geven.

Uiteraard afgestemd op jouw budget.

Prijs stylingadvies vanaf € 350,- excl. BTW

Kleuradvies

Het lijkt op het eerste gezicht zo makkelijk uw huis een nieuw likje verf te geven maar in de praktijk komen hierbij altijd moeilijke vragen om de hoek kijken.

Welke kleur gaan we kiezen?
Welke tint past goed bij onze vloer of meubels?
Welk soort verf is geschikt voor ons?
Welke sfeer moet het vertrek uitstralen?
Welke kleuren kunnen we goed met elkaar combineren?
Welke tint kiezen we dan voor het houtwerk?
Welk behang past goed bij deze kleuren en op welke muren passen we het behang toe?

Dit zijn allemaal vragen die relevant zijn bij het schilderen van uw huis.

C’est Saes helpt u graag bij het bepalen van de juiste kleuren voor uw woning. Wij komen bij u langs en stellen daarna een kleurenpallet en (indien gewenst) bijpassende behangen voor u samen met de tinten die geschikt zijn voor uw woning en tevens aansluiten bij uw wens. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen zijn de antwoorden op bovenstaande vragen essentieel.

Dus bent u van plan uw woning een frisse lik verf te geven en heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de kleuren en behangen. Schroom niet en neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op! C’est Saes staat graag voor u klaar!!

Omdat de omvang van het advies per project verschilt ontvang je na het (kostenloze) intakegesprek een passende prijsopgave.

Omdat de omvang van het advies per project verschilt ontvang je na het (kostenloze) intakegesprek een passende prijsopgave.

Prijs kleuradvies vanaf € 250,- excl. BTW.

Advies aan huis

Ben je enkel op zoek naar advies aan huis en wil je vooral tips en tricks als het gaat om de inrichting van jouw woning? Ik kom graag bij je langs om je ter plekke te helpen.

Ik geef advies over de optimale meubelopstelling, kleurgebruik, behang, vloeren, verlichting, raambekleding en styling op elk gebied. Ik neem mijn stalen mee waar we mee aan de slag kunnen.

Ik help je op gang en 2 uur lang mag je me alles vragen. Zodat je zelf aan de slag kunt als ik weer ben vertrokken! Heb je na mijn bezoek behoefte aan meer hulp? Dan kunnen we samen een vervolgplan op maat samenstellen.

Prijs € 200,- excl reiskosten