C’est Saes

Graag heet ik je van harte welkom bij C’est Saes interieur. Al 18 jaar run ik met heel veel plezier mijn interieurbedrijf vanuit mijn prachtige showroom aan de Haarenseweg in Esch.

Als geschoolde interieurontwerpster en styliste is het mijn doel om jouw woonwensen te vertalen naar de praktijk en, naar aanleiding van deze woonwensen, een perfect interieur voor je samenstellen waarin jij je gelukkig en helemaal thuis voelt. De afgelopen jaren leerden me vooral het kunnen inschatten van mensen. Dat zijn ervaringen die je alleen in de praktijk kunt opdoen. Ik stap als het ware in jouw leven. Ik vind het heerlijk om te toveren met ruimtes, meubels, stoffen, kleuren en verschillende materialen en maak daarmee elk interieur uniek. Sfeer staat hierbij centraal.

Ik maak interieurontwerpen, geef kleuradvies en geef graag jouw woning sfeer door middel van styling met onze accessoires en verlichting. Daarnaast lever ik stoffen, raambekleding, behang, karpetten of stoffeer ik met liefde oude meubels met de mooiste stoffen.

Graag tot ziens bij C’est Saes Interior Design! Liefs Michelle