Kleuradvies

Het lijkt op het eerste gezicht zo makkelijk uw huis een nieuw likje verf te geven maar in de praktijk komen hierbij altijd moeilijke vragen om de hoek kijken.

Welke kleur gaan we kiezen?
Welke tint past goed bij onze vloer of meubels?
Welk soort verf is geschikt voor ons?
Welke sfeer moet  het vertrek uitstralen?
Welke kleuren kunnen we goed met elkaar combineren?
Welke tint kiezen we dan voor het houtwerk?
Dit zijn allemaal vragen die relevant zijn bij het schilderen van uw huis.

Vaak blijkt dat de uitgekozen tint niet naar verwachting voldoet. Een grijze tint is bijvoorbeeld vaak snel te koel. Of een zandtint toch te geel.
Dit heeft alles te maken met de verhouding van de primaire kleuren (geel, blauw en rood) iedere kleur wordt gemengd door deze kleuren met elkaar te combineren. De verhouding is hierbij essentieel om de juiste uitstraling te krijgen.

C’est Saes helpt u graag bij het bepalen van de juiste kleuren voor uw woning. Wij komen bij u langs en stellen daarna een kleurenpallet voor u samen met de tinten die geschikt zijn voor uw woning en tevens aansluiten bij uw wens. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen zijn de antwoorden op bovenstaande vragen essentieel.

Dus bent u van plan uw woning een frisse lik verf te geven en heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de kleuren. Schroom niet en neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op! C’est Saes staat graag voor u klaar!!

Prijs kleuradvies € 150,- excl. BTW.

 C'est Saes Favourites: Carte Colori, Flexa Pure, Flamant, Painting the Past


Afbeeldingen:
Carte Colori Kalkverven
Carte Colori Kalkverven