Werkwijze

Chivasso bank
Chivasso bank

Bent u op zoek naar een geheel nieuw interieur of wilt u slechts u huidige interieur gedeeltelijk vernieuwen met bijvoorbeeld nieuwe verlichting of gordijnen? Alles is mogelijk bij C’est Saes. Wij verzorgen voor u het herstofferen van die ene oude stoel met een prachtige nieuwe stof tot een interieuradvies op maat en desgewenst leveren wij hierbij de met zorg uitgekozen meubelen en accessoires.

C’est Saes ontzorgt graag en onze service neemt daarom ook al u zorgen uit handen, u kunt hierbij denken aan bezorgen van meubels  of het opnemen van maten voor uw gordijnen. Daarnaast vinden wij het van belang dat u zich thuis voelt in uw interieur en zorgen wij ervoor dat  uw wens en ons advies tot een mooi geheel worden samen gesmolten.

C’est Saes brengt graag vrijblijvend een bezoek aan huis om uw wens te kunnen bespreken en de situatie ter plekke te kunnen beoordelen.
Naar aanleiding van dit gesprek maken wij voor u een offerte op maat zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Alleen een passend interieuradvies of kleuradvies?
Hiervoor brengen wij een vast bedrag in rekening. Mocht u vervolgens kiezen voor bestelling van eventuele meubelen of gordijnen dan wordt dit bedrag hierop gedeeltelijk of volledig in mindering gebracht.

Ook bent u uiteraard altijd welkom in onze showroom te Esch!
Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze contactinformatie.